joomla шаблоны

VALOARE(exclusiv TVA)

SOCIETATE

FALITĂ

Apartament cu două camere și anexe, în suprafață de 46,68 mp, situat în Turnu Măgurele, str.Taberei, bl.V2, sc.2, et.4, ap.38, județul Teleorman,

46.350 LEI

DOV SERV L&A SRL

De vanzare bun imobil constand in apartamentul nr.19, cu 2 camere, situat in Bucuresti, Sector 3, Str. Motilor nr.13A, tronson B, et.3 impreuna cu cota parte din partile si dependintele comune precum si cu cota parte din terenul aferent. Apartamentul  nr.19 are suprafata totala de 71,48 mp, suprafata utila de 61,10 mp si este compus din: camera 22,59 mp, camera 15,50 mp, bucatarie 9,36 mp, camara 0,59 mp, vestibul 7,27 mp.  Cota parte din partile si dependintele comune ale imobilului reprezinta 15,92 mp, iar cota parte din teren reprezinta 19,46 mp

100.000 EUR

SANDER IMPEX 1996 SRL

De vanzare:

apartament nr.1, cu 3 camere si dependinte, situat in Sos. Nordului nr.96E, et.p, Sector 1, Bucuresti, in suprafata utila de 139,25 mp si suprafata totala de 224,44 mp, impreuna cu cota parte indiviza de11,43%, respectiv o suprafata de 22,54 mp din partile si dependintele comune ale constructiei (partile comune de la parterul constructiei au o suprafata de 38,99 mp fiind formate din birou administratie in suprafata de 6,93 mp, depozit in suprafata de 3,79 mp, acces claire in suprafata de 10,19 mp, hol + scara in suprafata de 17,28 mp, precum si dreptul de proprietate asupra terenului aferent in suprafata de 51,34 mp din suprafata totala de teren de 449 mp. si doua locuri de parcare: loc parcare nr.1 si loc parcare nr.4

350.000 EUR

SANDER IMPEX 1996 SRL

Copyright by Tanasa si Asociatii SPRL, 2011. All rights reserved.

Log in to your account or