joomla шаблоны

Tanasa si Asociatii

Servicii oferite

Societatea noastra dispune de o infrastuctura bine consolidata astfel încat activitatea sa se desfasoare la parametrii optimi.
Sediul principal de activitate al firmei se afla în Bucuresti, cooptand în jurul ei o echipa de profesionisti în domeniu, tinzand la propulsarea societatii în varful ierarhiei firmelor care desfasoara activitati de administrare si reorganizare judiciara în capitala tarii. Astfel va stam la dispozitie pentru a va ajuta in probleme legate de reorganizari, lichidari, contabilitate si avocatura, dupa cum urmeaza:

  • Activitati de reorganizare/lichidare judiciara desfasurate în cadrul procedurilor de insolventa, conform cu Legea 85/2006.
  • Consultanta privind lichidarea voluntara a societatilor, a caror actionari/asociati au hotarat dizolvarea lor, conform cu prevederile Legii 31/1991.
  • Evaluarea intreprinderilor conform cu Standardele Internationale de Evaluare prin experti evaluatori atestati de catre ANEVAR.
  • Recuperari creante prin metode amiabile, cum ar fi contactarea reprezentantilor societatii, notificari, intalniri si negocieri. În situatia în care debitorul refuza sau ingreuneaza colaborarea, se va actiona în instanta prin executari silite, individuale sau concursuale.

Copyright by Tanasa si Asociatii SPRL, 2011. All rights reserved.